Iveco
márkaszerviz

Tel: 06-1-435-3000
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2.


Ajánlott linkek

Elérhetőségünk:

Levantex Kft.
1044 Budapest, Ipari Park u. 2.
Telefon: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983
E-mail: levantex@iveco-levantex.hu
Nyitva tartás: H-P 7.00 - 17:00


Hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.


Rólunk mondták

"A cégük székhelyén tisztaság fogadott minket. A recepciós hölgy kiemelt udvariassággal, mosollyal és kedvességgel segített nekünk. Az ügyintézés gyorsan, precízen működött. Mindent összevetve a szolgáltatásuk minősége kitűnő. Korábban külföldön dolgoztam, és nyugaton tapasztaltam ilyen jellegű ügyfélközpontú gondolkozásmódot."

Kirchner Csaba
CitiGold Manager
Citibank Magyarország


"Szerelőgárdájuk rendkívül jól felkészült és mindig pontosan betartják a határidőket. Így sosem kell aggódnom, hogy egy gépkocsi a tervezettnél több időre esik ki a forgalomból. 12 éve csak hozzájuk járok."

Fazekas András
Tulajdonos, ügyvezető
Fazekas Szállítási Kft.


"2006 óta rendszeres vendég vagyok a szervizben. Kedves, udvarias és segítőkész embereket ismertem meg az itt dolgozókban. Teljesen családias a légkör, minden alkalommal kávéval is kiszolgálnak. A munkavégzést illetően rugalmasak, kompromisszum készek és pontosan figyelnek a határidők betartására. Az esetleges problémás kérdéseket pedig minden esetben kulturált hangnemben tudjuk tisztázni, ami nagy ritkaság."

Szabó Krisztián
Adytum Dívum